Zo leuk!

Seniorenband NoBinGo
Sinds december 2018 speel ik als drummer in deze band. Wekelijks oefenen we met elkaar in Podiumcafé de Duyker in Hoofddorp. En hebben een hoop pret samen.
Op 29 maart 2019 was ons debuut met een kort optreden bij het Project Cover: back to the 60’s …. super spannend!
Keizer Culinair
Kookschool met locaties in Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Rotterdam en Breukelen. Je kunt er leuke workshops volgen onder leiding van chefkoks. Ik deed een zondagmiddag Arabisch: kruidige mezzes en traditionele tajines met ingrediënten als kikkererwten, filodeeg, ingelegde citroen, lamsvlees en amandelen.

Lorelei Festival
Een mooie plek in de natuur, honderden prachtige vrouwen, een rijk gevarieerd workshopaanbod, bonte verleidelijke marktkramen. Danstenten om je uit te leven en een Mysterieveld voor stilte en Zijn. Een magische wereld om jezelf op te laden, te genieten, te delen en te ervaren.
The art of drummen
Sinds één jaar heb ik een elektronisch drumstel in huis. Ooit les gehad, maar een akoestische drumkit was geen optie waar ik toen woonde en de elektronische kits waren nog erg prijzig. Lessen volg ik online bij Leon van der Geest; hij heeft al zijn lessen op video gezet. Lekker oefenen zonder dat er iemand op je vingers kijkt.

JoJo & Co Studio
Mijn zus maakt heel aparte, creatieve kerstornamenten. Ze zijn om supervrolijk van te worden! De creaties krijgen allemaal een eigen naam. Ze verkoopt ze via Etsy: een leuk, vrolijk, uniek én handgemaakt cadeau! Binnenkort komt mijn stelletje weer uit de kerstdoos.