Zo leuk

ZO LEUK!

Sweet life memories

Niets verandert wat je niet zelf verandert. Neem de tijd die je eigen is in je hand en de hand weg van je ogen. Mijn lijfmotto, dit gedicht van de nederlandse dichteres Ellen Warmond (1930-2011)
2024 De nieuwe verslaving: tekenen en schilderen op papier en een IPad. Ik heb er een instagram account voor geopend. En ik volg nu 14 weken een cursus bij Hart Haarlem.
NoBingo flyer
2018-2024 Drummer in de seniorenband NoBingo. Wat een pret!
Bodyworld Amsterdam
2019 Bodyworld Amsterdam. Was ik ooit in een snijzaal voor onderwijs, dit was toch wel bijzonder. Vol verwondering kijken naar artistiek geprepareerde lijven die bij leven waarschijnlijk hele andere dingen deden.
2017 Malaga Spanje, heerlijke stad in een heerlijk land. zelfs met een rolstoel.
NYD in lijst
2023 Sinds een jaar druk met kunstgeschiedenis en creatieve uitingen, collages maken vind ik het allerleukste. Lessen volgen bij het online platform Domestika zijn een mooie leidraad voor technieken en ideeen.
Campal in de Kangoo
2021 Mijn auto is nu ook om te toveren tot een mini-camper dankzij de mooie en handige Campal unit in de kofferbak. Heerlijk rommelen rond en slapen in de auto. Vrolijke kleuren maken een schattig huisje op wielen.
Filmtip Nomadland
2020 Bob Wells inspireerde me met zijn YT kanaal en deze film om mijn auto in te ruilen voor een mini-camper
2019 Ik heb me geweldig vermaakt met poppetjes, verf, klei en allerlei attributen. Aangestoken door een artikel in een regionale krant: tafereeltjes maken met poppetjes schaalgrootte 1:87
Koos Koolmees
2004 Koos Koolmees, vier jaar mijn vriendje en kindje nadat ie bij zijn ouders uit het nest gevallen was. Wat een grappig beestje was het.
Amarant magazine
2022 De schrijfader open zetten en artikelen schrijven. Heerlijk historisch onderzoek doen rond tal van onderwerpen en kunstenaars. En musea bezoeken. Een nieuwe wereld gaat open.
2009 Een weekend terug in Arnhem samen met BaMi, herstory walks en logeren op een boot aan de Rijnkade.
Co-oma
2016 Co-oma van vier kids, een waar genoegen om dat mee te mogen maken. Dank je wel BaMi, ReWi en KiPa met MiNoRaTe voor dat fijne wonder van een tweede familie.
1997 Kom je terug uit India, ontwikkel je de foto’s van je negatieven, zie je dit. Best leuk om wat suggestief te denken. Het geheim is dat het klankorgels zijn. Maja, deze man zocht wel net déze pilaar uit. Sneu of wijs?
1997 India Badami met warme herinnering aan dit boeiende maar ook verwarrende land waar ik mezelf heb verbaasd.
Wajangspel My babe dont care
2022 Ik vermaakte me wekenlang met het maken van striptekeningen op de computer. Hele verhalen verzinnen en die grafisch verbeelden. Ik heb me er kostelijk mee vermaakt.
2022 TijdSparen in Bloemendaal, de website een nieuwe look geven. Wat een prachtig initiatief is het.
Ik ben sinds 2008 als mede-organisator betrokken bij het vrouwenfestival Flevovuur. Inmiddels na jaren een vriendinnengroep waar ik elk jaar weer naar uitkijk.
Slakkendans
2010 Er is vast een mooi muziekje te vinden wat past bij deze dans van prachtige wijngaardslakken. Waar ik in alle verwondering bijna een uur naar heb gekeken tijdens een wandeling door de duinen.
Ginger
2006 Ginger, de lieve sister, prinsessen hondje, wat hadden we het leuk samen.

© 2021 - Sentio | partner voor Anders Organiseren