Over mij

foto pagina contact

Ordenen  Op jonge leeftijd leerde ik van mijn ouders organiseren, structuur aanbrengen en plannen. Ik hou er nog steeds van om overzicht en orde in mijn werk, huis en financieen te hebben en te houden. Ik heb dat talent op veel manieren kunnen toepassen zowel privé als in werk.

Waarnemen en verwoorden  Ik werd fysiotherapeut waar ik de basis van goed waarnemen en interpreteren leerde. Altijd op zoek naar de kern en oorzaak van iets; een mogelijke conclusie samenvatten en overbrengen aan de cliënt én een werkende oplossing zien te realiseren in goed overleg.  Het heeft me nooit meer losgelaten en werd mijn missie ….. hoe kan ik aan iets of iemand ‘recht’ doen?

Loslaten  Na een forse emotionele crisis was het tijd voor herijken: ‘zwakte omzetten in kracht. Dat heb ik gedaan door trainingen rond energetisch werken. Er ging een wereld voor me open. Ik leerde hoe gebeurtenissen en ervaringen diep op zielsniveau kunnen inwerken en hoe je jezelf kan bevrijden van negatieve en belemmerende overtuigingen. Het versterkte mijn missie …..  hoe kan ik ook aan mijzelf  ‘recht’ doen?

Organiseren en opruimen  Ik ontdekte ook de betekenis van het hebben en bewaren van spullen. Ik was veel energie, tijd en geld kwijt aan het kopen en onderhouden van spullen in en rond mijn huis. En leerde dat er minder fijne energie kan ‘kleven’ aan spullen die horen bij een bepaalde periode van je leven. Ik kreeg er last van en wilde mijn leven vrijer maken.

Ontrommelen  Ik ging weg doen wat in de weg zat of niet meer goed voelde. Vaak verhuizen hielp ook om ont-rommeld te gaan leven. Minder en al opgeruimde spullen laat zich veel makkelijker beheren en zonder stress verhuizen! Ik heb nu veel minder spullen om voor te zorgen, schoon te maken en op te bergen. Mijn huis geeft me nu rust en vrijheid én ik hou veel tijd over. En dat voelt heerlijk.

Relativeren  Nog meer tijd en rust, ik ben met vervroegd pensioen! Geen frustraties meer over het arbeidsmarktsysteem, gekke en vervelende bazen, beperkende regels en procedures. Mijn dingen doen in eigen tempo en ritme. En nu in mijn 65e levensjaar?  Wordt vervolgd….