2022 Wereldreis Schouwen-Zielenland

In 2016 maakte ik een 16-tal SoulCollage kaarten. Heel leuk om te doen.
Nu een nieuwe stap: nog verder met Soulwatchen. Het leverde al veel op in de eerste weken sinds 11 januari 2022: wonderbaarlijke en vaak prachtige landschappen van gevoel, emotie en ervaring.

En de nieuwste uitdaging: het in creatieve beelden vangen! En ik zocht er muzieknummers bij die voor mij het gevoel en de kontext weer geven.
Mijn bijdrage aan de paradigma verschuiving die plaats vindt: van verstand naar gevoel, van Autoritair naar Souverein. Wij zijn zelf de Bron …..

Apache - The Shadows

‘Wij bezitten onszelf nog niet volkomen en tegelijk weten wij dat wij veel meer zijn.
Talrijk en verrukkelijk zijn de bewegingen binnen het hemelruim’, laat Plato Sokrates vertellen, ‘waar de gelukzalige goden rond gaan en ieder zijn eigen taak vervult. Al wie het wenst en ertoe in staat is, doet mee en volgt.”

Het is een indringende en vooral leerzame reis. Startend in mijn geboorteplaats waar de inprint van Een Brug te Ver ligt. Het gaat de hele wereld over, veel werelden in en weer uit, ontsluiten van bekende en minder bekende gebieden en kennis.
Met hulp van lieve vriendenzielen hier en daar, engelengidsen, symbolen en boeken. Dank je wel Janosh, Nanco en mama Rietje voor dat extra duwtje om de diepte in te gaan. Wat leer ik weer veel!

Remember the Time - Michael Jackson

Meeting sisters. Een ontdekkingstocht langs verschillende Godinnen en symbolen. De start in Colijnsplaat (Zeeland) eindigt uiteindelijk via Rome in Egypte tijdens de 18e dynastie.

Ashes are burning - Renaissance

Een rondreis met Artemis, de Godin van de jacht. Veel beelden rond conditioneren, list, bedrog, verleiding, schuld en boete. Het levert vrouwen veel scheefbeelden op. Tijd om de diepe verankering van beperkende overtuigingen te ontwarren. Ik zie jou Medusa.

Fly like an eagle - Steve Miller Band

We leven in een drukke 5G wereld vol prikkels en frequenties. Niet allemaal even gezond zoals mij opnieuw gebleken is. Sleutel is kennis, weten wat de oorsprong is van Volledig Bewust Zijn. Catch The Signals, not in your body ………

Heal the World - Michael Jackson

Jezelf beschermen en helen is geen overbodige luxe. Helaas weten veel mensen niet hoe ‘prikkelvelden’ er energetisch uit zien, noch hoe het hun welzijn beinvloedt. Ik mag er graag mee bezig zijn, de evolutie van energetische interventies. Gezond, gegrond, bezield en beheerd.

Temptation - Diana Krall

Adagio for Strings (432Hz) - Barber

Biografieen en stambomen leveren prachtige informatie op. Wat een belevenissen gevuld met pijn, teleurstelling, diepe ontluistering. Soms definitief in een zwart gat vallen of juist opveren en nieuwe bestemmingen vinden. Het spiegelde voorouders en deed mij hen erkennen en eren.

Don't Be Afraid Of The Dark - Robert Cray

Als we ons ego durven loslaten en collectief de sprong wagen naar een ander en zuiver bewustzijn, dan transformeren we naar een nieuwe samenleving waarin geluk de boventoon voert. 

They Don't Care About Us - Michael Jackson

Het jaar 2020 en 2021 was vol dualiteitsdenken en verschil van mening. De energiepolen in de uiterste vormen werkzaam op het wereldtoneel. Wetenschap en autoriteit tegenover menselijkheid en sociale binding. De opperste uitdaging voor liefde en vertrouwen.

Gracias a La Vida - Mercedes Sosa

Songbird - Fleetwood Mac

Harmoniseren en in balans brengen, hét thema van deze tijd. Mannelijk en vrouwelijk; draken en krokodillen; geld en macht, kracht en overgave. De angel halen uit draaksteken en walvisvangen, de slang de kop afhakken. Een nieuwe rattenvanger van Hamelen. Op naar echte liefde en gelijkheid!

Secret Kissing of the Sun and Moon - Hang Massive

Egypte is een prachtig en boeiend land. Vol met grote beelden, als de Wachters van een Rijk. Ook anno 2022 kunnen we ze regelmatig in allerlei vormen tegen komen, als bewakers van gedachtengoed, gebouwen of grenzen. De magie van frequenties, scripts, algoritmes, codes, nummers en symbolen.

If I Only Had a Brain - The Wizard of Oz

Ik ben niet zo van de spotprenten en pispaaltjes. Maar deze kon ik niet laten na wat hercoderen van kerken en kathedralen. Als die  leeglopen, wat moet je dan? De hoed af, het kleed weg en de geheimen ontsluiten 🙂

Spannende en boeiende tijden! Het is hoog tijd voor een collectieve bewustzijnstransformatie, waardoor we onze zwaarte en dichtheid verliezen, zodat we transparant worden voor nieuw licht van bewustzijn.

Satya Yuga (The Age of Truth) - Jesse Gallagher

Birth of a New Earth *5D* Hang Drum & Gong Meditation | Calm Whale

Netwerken in je brein

De dagopening is een foto in het nieuws. Er poppen beelden in mijn hoofd waarvan ik weet dat ze op mijn externe harde schijf staan. Verleden-heden- toekomst dwarrelen door me heen. Corneille, van Gogh, submission, Koran, Law of One, de Smurfen en het verloren dorp, de kraai.
Een tijdcapsule 1853 – 1922 – 1956 – 2021 – 2022 

 

Omdenken - Law of One

“Dokter, ik sta tot mijn enkels in de stront, maar ik ben er zo rustig onder”
De kraai laat je zien dat je kunt geloven in verwoesting en deze ook kunt manifesteren. Als dit niet is wat jij voor ogen hebt, creëer dan het tegenovergestelde: een wereld met schone luchten, zuivere wateren en vruchtbare aarde. Een wereld waarin wij vanuit ons unieke bewustZIJN in harmonie en verbinding met ons ZELF, Moeder Aarde en het Universum samenleven.

L.O.V.E. - Michael Buble

L is for the way you look at me
O is for the only one I see
V is very, very extraordinary
E is even more than anyone that you adore
And love is all that I can give to you
Love is more than just a game for two
Two in love can make it
Take my heart but please don’t break it
Love was made for me and you

 

© 2021 - Sentio | partner voor Anders Organiseren