Zo leuk

ZO LEUK!

Van proberen kun je leren

Een ons actie is een ton theorie waard. Alles is mogelijk, behalve wanneer het niet mogelijk is. En alles is zo groot als men gelooft, de echte ruimte zit in je hoofd.
5/5
2022 / Geef je creatieve Zijn een kickstart met leuke cursussen, lessen en bronnen! Heel veel keuze! Ik deed oa. La Fantastica: technieken om je creativiteit te voeden. Geweldig!
5/5
2022 / Heb me een paar weken lekker uitgesloofd op een nieuwe Look & Feel van de festival website. Die kon wel een verjongingskuur gebruiken! Hier de link naar de website!
5/5
okt 2021 / Ik heb een ukelele gekocht. Wennen aan 'alles is anders dan op een gitaar'. Lekker oefenen met hulp van docent Marco Cirillo. Hij doet het leuk met zijn Patreon kanaal. Op youtube is hij ook te vinden.
5/5
2021 / Ik speel als drummer in de senioren band NoBingo. Elke week oefenen we in een heuse muziekstudio, die wordt betaald door de gemeente. Ons speellijstje is inmiddels lekker gegroeid!
5/5
2021 / Via internet kun je veel mensen vinden met mooie verhalen! Alexander Archbold .... een canadees die als antiquair een hoarder huis opkoopt en de ex-bewoonster (een bekende kunstenares) vol in het licht zet. Het ontroerende proces is in 29 delen te volgen.
5/5
april 2021 / Een klein engels bedrijf maakt prachtige camperunits om je auto om te toveren in een minicampertje. Lekker makkelijk, mooi gemaakt en je auto blijft een gewone auto. Ik ga op pad en neem dit mee!
5/5
2021 / Brent Underwood kocht een voormalig zilvermijn terrein in California US. Zijn droom: de geschiedenis vertellen en het supermooie stuk land behouden als erfgoed. Zijn prachtige verhalen en beelden zijn te volgen op Youtube
5/5
In de winter van 2019-2020 heb ik me geweldig vermaakt met poppetjes, verf, klei en allerlei attributen. Aangestoken door een artikel in een regionale krant: tafereeltjes maken met miniatuur poppetjes (schaalgrootte 1:87). In het echt kun je ze bekijken in Leeuwarden.
5/5
The art of drummen! Sinds december 2017 heb ik een elektronisch drumstel in huis. Ooit les gehad, maar een akoestische drumkit was geen optie waar ik toen woonde en de elektronische kits waren nog erg prijzig. Lessen volg ik online bij Leon van der Geest; hij heeft al zijn lessen op video gezet. Lekker oefenen zonder dat er iemand op je vingers kijkt.
5/5
2017 / Keizer Culinair Kookschool met locaties in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam. Leuke workshops onder leiding van chefkoks. Ik deed een middag Arabisch: kruidige mezzes en tajines met filodeeg, ingelegde citroen, lamsvlees en amandelen.
5/5
Mijn zus maakt heel aparte, creatieve kerstornamenten. Ze zijn om supervrolijk van te worden! De creaties krijgen allemaal een eigen naam. Ze verkoopt ze via Etsy: een leuk, vrolijk, uniek én handgemaakt cadeau! Elk jaar komt mijn stelletje weer uit de kerstdoos. Ze maakt ook andere mooie objecten.

© 2021 - Sentio | partner voor Anders Organiseren