Je huis geen fijn thuis?

Een energetische kijk op woongenot

Veel mensen weten of ervaren dat een woning, bedrijf, gebouw of gebied – waar conflict, pijn, verdriet, eenzaamheid of angst was of is– minder prettig kan aanvoelen. Veel mensen ervaren dat zodra ze een woning of gebouw betreden. Vaak gaat het om vage onrust veroorzaakt door onopgeloste spanningen of conflicten van al veel langer geleden. Meestal zijn het subtiele, onbewuste gevoelens.

Niet fijn?

Waarom dan?

En wat nu?

Als je huis niet fijn aanvoelt, je voelt je onprettig in je eigen huis of er gebeuren dingen die niet te verklaren zijn, dan kan je woning energetisch verontreinigd zijn.

Vaak zijn het emoties van de huidige en/of vorige bewoners  (scheiding, verdriet, angst, inbraak, agressie, ontslag, ziekte of overlijden)

Als je hulp wilt bij het energetisch schoonmaken van je huis, dan kan ik je helpen. Ik kan (op afstand) de energie van een huis of een ruimte scannen en reinigen.

Oorzaken voor energetische dysbalans​

Energie kleeft aan materie
Negatieve energie van vorige bewoners kan in je huis blijven hangen nadat ze zijn vertrokken. Je huis voelt dan niet als jouw huis, je krijgt  eigen energie niet goed neergezet. Negatieve energie kan ook kleven aan antiek en brocante, erfstukken uit de familie, archieffoto’s maar ook voorwerpen uit een kringloopwinkel die je in jouw huis inbrengt.

Energie is niet zichtbaar, maar wel voelbaar
Sommige mensen nemen negatieve energie waar door onverklaarbare geuren, het gevoel bekeken te worden, ‘koude’ winden voelen of andere subtiele ervaringen. In een energetisch verontreinigd huis kun je last krijgen van klachten die een behoorlijke impact hebben. Huisdieren laten het snel zien: ze willen bijvoorbeeld niet (meer) op een bepaalde plaats liggen of vertonen wat vreemd gedrag.

Bekijk het eens anders

Wanneer je hulp wilt of  nodig hebt bij het energetisch schoonmaken van je huis of bepaalde ruimtes, dan kan ik je helpen.  Na de reiniging van je woning of de ruimte zal je meteen een positieve verandering ervaren. Het is direct rustig in de woning en de energie in de woning zal ook heel ontspannen aanvoelen.

Op afstand

Ik kan op afstand de energie van je huis of een specifieke ruimte scannen en reinigen. Je ontvangt daarna mijn bevindingen en een advies voor mogelijke acties. Kosten scan € 75,- incl. btw 21%

Bij je thuis

Als je dat wenst kunnen we ook samen in je huis bekijken of er nog iets gedaan moet worden. Het levert vaak nog meer zinvolle en nuttige informatie op. Kosten huisbezoek € 150,- incl. btw